Van obstakel naar overwinning

Door Nadine van Essen Ongecategoriseerd
Verlanglijst Delen
Deel cursus
Pagina link
Deel op social media

Over cursus

In 2024 staat niets jouw persoonlijke groei meer in de weg

Hoe ga jij om met de obstakels die in het dagelijks leven blijven terugkomen?

 • “Door de verwachtingen van anderen vind ik het moeilijk om mijn eigen pad te bewandelen.”
 • “Ik ben druk met van alles; school, werk & mensen maar mis tijd voor mezelf.”
 • “Ik behaal mijn doelen maar ervaar geen tevredenheid.”
 • “Ik wil een grote stap maken maar ben bang om te falen.”

of iets kleiner…

 • “Als de hond niet zo zat te blaffen, dan kon ik me wel concentreren!”
 • “Ik wil naar buiten maar het is te koud en het regent.”

Misschien loop je wel vaker tegen hetzelfde probleem aan. Je doet je best en toch loopt het leven anders. Wanneer dit jouw persoonlijke groei in de weg komt te staan wil je er iets aan doen. Deze obstakels zijn vaak gegrond in limiterende overtuigingen en negatieve gedachten. Met onze masterclass kunnen dit unieke kansen worden.

Wat kun je verwachten?

Ben jij klaar om je obstakels te transformeren naar overwinningen? Sluit je aan bij onze Masterclass op 8 januari, waar we een krachtige brug slaan tussen geest en lichaam.

Wat haal je hier uit?

 • Het erkennen en tastbaar maken van jouw persoonlijke obstakel.
 • De blokkades in je leven niet langer zien als een obstakel, maar als een kans voor groei en ontwikkeling.
 • De wereld van kansen en mogelijkheden die voortkomen uit het overwinnen van obstakels opent zich.
 • Samen met een leuke groep vieren en trots zijn op jezelf!

Dit doen we door het herkennen van de obstakels die jouw persoonlijke groei in de weg staan en naar je lijf te luisteren; waar je deze ervaart in jouw lichaam. Antwoorden vind je in beweging, daarom leer je de basics van parkour (/freerunning) om obstakels te overkomen. Vervolgens gaan we jouw persoonlijke obstakel tastbaar maken, hoe hoog, zwaar of zacht bepaal je zelf. Uiteindelijk kies jij met behulp van de expert de passende manier om jouw obstakel te overwinnen. Ervaar de kracht terwijl je dit obstakel overwint op een manier die bij jou past.

Dit vieren en delen we met de groep! Het symboliseren en overwinnen van het obstakel biedt jou een krachtig startpunt voor 2024. Deze masterclass geeft je een overwinningsgevoel vanuit lichaam én geest, en creëert een stevig fundament als startpunt voor het toepassen in je dagelijks leven.

🗓️ 8 januari 2024 | Maandagavond – 19:00 start tot 21:00 ivm afsluiten

⚡ 20 eu p.p.

📍Sportlaan 47, de Lier

👨‍👨‍👦  Terugkomdag: 15 jan 2024 19:00 – 21:00

Bijeenkomst

Deze masterclass heeft een aansluitende bijeenkomst op 15 januari. Binnen een veilige groep met jongeren staat deze avond in het teken van verbinding en delen. Wat wij in ons proces van persoonlijk groei merken is dat het waardevol is om met gelijkgestemden te verbinden en te delen, want we maken vaak dezelfde thema’s mee in het leven. Als we op ons eigen leven terugblikken, zijn we gegroeid door obstakels te overwinnen. Die groei beseffen we veelal pas achteraf. Alleen ervaart een ieder dit op andere manieren. Door te delen leren we dat er vaak meer overeenkomsten zijn dan dat we dachten. Juist door te delen kunnen we de verbinding aangaan met anderen.

Aan het eind van de masterclass op 8 januari zullen we een individuele opdracht met jullie delen. Ook delen wij onze ervaring met betrekking tot de opdracht zodat jij geïnspireerd en gemotiveerd kan starten aan het nieuwe jaar!

 • Start 2024 met veel motivatie!
 • Ontdek jezelf en/of leer nieuwe mensen kennen.
 • Support elkaar en krijg begeleiding.

Over Nadine

“People pass through my life when they need to break out of a constraining situation.” 🌩️⚡

Nadine van Essen heeft een passie om mensen verder te laten kijken dan de beperkingen die ze zichzelf hebben opgelegd. Ze streeft ernaar om mensen opnieuw in contact te brengen met hun kern en het pad te kiezen wat diep van binnen bij hen past.

Op fysiek vlak heeft Nadine zelf talloze obstakels overwonnen door het beoefenen van de sport parkour. Dit vertaald zich door naar het transformeren van ervaringen door middel van mindset. Voor haar kan een ijsbad aanvoelen als een warme omhelzing en in alles kan ze de schittering van goud zien. Helemáál goud!

Toon meer

Cursus inhoud

Want to receive push notifications for all major on-site activities?