Masterclass: van wie ben jij d’r een?

Door Ester Zwinkels Ongecategoriseerd
Verlanglijst Delen
Deel cursus
Pagina link
Deel op social media

Over cursus

‘Ja’ zeggen terwijl je eigenlijk ‘nee’ voelt, over alles strijd voeren of juist steeds sorry zeggen, je mond houden of juist veel praten, te hard werken of juist niet in actie komen… Hoe jij de dingen vandaag de dag doet, is ooit ontstaan in je gezin van herkomst. Maar wat als dat nu niet meer werkt voor je? Hoe verander je dat dan?

We zijn allemaal verbonden met ons eigen unieke familiesysteem, of we dat nu willen of niet. Binnen dit systeem heeft ieder familielid zijn eigen plek, een bron van kracht en energie die vaak onzichtbaar blijft. Doordat er in je leven van alles gebeurt, is het soms nog niet zo makkelijk om je eigen plek in te (blijven) nemen. Dat zorgt voor onrust, in jezelf en in het systeem. Maar inzicht geeft ruimte voor verandering. Want als je begrijpt waarom je doet wat je doet, dan zorgt dat voor meer ontspanning, zelfvertrouwen en levensgeluk. Stel je eens voor wat er zou gebeuren als “familiesysteemkunde” een vak was op middelbare school.

Hoeveel begrip, mildheid, verlichting en geluk zou dat teweegbrengen? Laten we de wereld stap voor stap beter maken, te beginnen bij onszelf.

Wat kun je verwachten?

Op 10 december 2023 van 13-16 uur zien wij jou graag bij de masterclass: van wie ben jij d’r een?
Expert Ester Zwinkels staat klaar om je met open armen te ontvangen en je mee te nemen op een ontdekkingsreis door jouw unieke familiesysteem.

Tijdens deze meeslepende masterclass creëren we een veilige en vertrouwelijke omgeving binnen onze hechte groep. Binnen deze vier muren kun je jezelf zijn en vol vertrouwen delen. Ontdek wat een familiesysteem is en hoe het jouw leven beïnvloedt. Ester zal je begeleiden en inzichten verschaffen, zodat je een dieper begrip krijgt van jouw eigen familiesysteem.

De expert van de challenge!

De masterclass wordt inhoudelijk begeleid door Ester Zwinkels van De Coachkas. Ester kun je ook kennen van de Unive januari challenge: wat denk je zelf!

“Jong blijven kun je op elke leeftijd. Daardoor voel ik me ook zo verbonden met de doelgroep van The Youth Experience: nieuwsgierige jongeren die zichzelf willen ontwikkelen. In mijn praktijk, de Coachkas, help ik mensen die het beste uit zichzelf willen halen. Daarbij werk ik vanuit drie krachtbronnen die onlosmakelijk met elkaar zijn verbonden en elkaar voortdurend beïnvloeden: ratio, lichaam en familiesysteem.”

Toon meer

Cursus inhoud

Want to receive push notifications for all major on-site activities?