Masterclass: Get Shit Done!

Door Joost Van Luijk Ongecategoriseerd
Verlanglijst Delen
Deel cursus
Pagina link
Deel op social media

Over cursus

Word meester van je tijd

Over de masterclass

Verlies jij je ook wel eens in je lange lijst to-do’s’? Wil jij meer grip op je eigen tijd? Welkom bij “Get Shit Done”! Deze training is jouw ticket naar meer productiviteit, plezier en rust. Samen gaan we timemanagementtechnieken verkennen die bewezen hebben werkzaamheden te prioriteren en productiviteit te verhogen. Laten we beginnen met het echt gedaan krijgen van wat er toe doet en Get some shit done!

Wat kun je verwachten?

Ben jij klaar om meester van je tijd te worden? Sluit je aan bij onze Masterclass op 11 maart, waar we prioriteiten gaan stellen en tools krijgt om deze te behalen. Je leert productief te werken en we gaan concrete doelen zetten. Voor de deelnemers die afgelopen maand al deel hebben genomen aan de workshop FOCUS zal de workshop dienen als een extra verdieping.

Wat haal je hieruit?

– Timemanagement technieken leren
– Prioriteiten stellen
– Productiever worden
– Uitstelgedrag vermijden
– Meer plezier en rust in je leven
🗓11 Maart 2024 | Maandagavond – 19:00 start tot 21:30
⚡ 20 euro p.p.
📍 Locatie volgt nog
👨‍👨‍👦 Terugkomdag: 18 maart 19:00 – 21:00

De expert

De challenge wordt inhoudelijk begeleid door Joost van Luijk, psychologie student en jongeren trainer. In mijn beroep en studie kwam ik al vroeg in aanraking met persoonlijke ontwikkeling. In de challenge wil ik mijn ervaring en kennis op gebied van timemanagement met jullie delen.

Toon meer

Cursus inhoud

Want to receive push notifications for all major on-site activities?