Maart Challenge: Focus!

Door Tjitte van der Schee Ongecategoriseerd
Verlanglijst Delen
Deel cursus
Pagina link
Deel op social media

Over cursus

In 21 dagen ontdek je wat voor jou belangrijk is en hoe je daar de focus op houdt

Waar schenk jij je tijd en aandacht aan in je leven? Laat je je voortdurend afleiden door input van buitenaf – media, relaties, telefoon, onbelangrijke to do’s – of kies je bewust waar je je aandacht aan schenkt. Hang je hoofdzakelijk achterover en consumeer je de hele dag of neem je verantwoordelijkheid voor je leven en werk je proactief aan dat wat voor jou belangrijk is? Deze challenge staat helemaal in het teken van FOCUS!

In 21 dagen leer je hoe je je eigen persoonlijke doelen kiest, prioriteiten stelt en met volledige aandacht aan je zelfgekozen taken werkt met als resultaat meer productiviteit, voldoening en rust.

De focus ligt hierbij op dat wat je vandaag wilt doen, niet morgen, niet volgende week, maar vandaag. Focus op vandaag en je zult steeds vaker een goede dag hebben.

Wat kun je verwachten

De 21 dagen challenge start maandag 6 maart 2023 en is verdeeld over drie weken:

Week 1: Doelen bepalen
Week 2: Aan de slag!
Week 3: De afleiding de baas

Op maandag 27 maart 2023 sluiten we de challenge live/online af.

De challenges zijn zo ingericht dat de oefeningen maar een paar minuten per dag kosten. De uitleg van de oefeningen is maximaal 1 uur per week. Wil je meer verdieping, dan kun je met de inspiratiekalender nog zoveel tijd besteden aan het onderwerp als je zelf wilt.

De expert

De challenge wordt inhoudelijk begeleid door Tjitte van der Schee. Tjitte is onderdeel van Team The Youth Xperience.

“Als je me een aantal jaar geleden had gevraagd, Tjitte wil jij de focus challenge begeleiden? Had ik met volle overtuiging nee gezegd. Maar in twee jaar tijd kan er veel veranderen. In deze jaren ben ik me gaan focussen op de dingen die voor mij echt belangrijk zijn. En ja als 20 jarige is dat niet altijd even duidelijk.

In de afgelopen jaren heb ik mijzelf op verschillende vlakken uitgedaagd. Ik deed mee met de Nieuwe Lichting, een fantastisch 90 dagen programma voor jongeren om alles te leren wat je niet op school leert. Deed een minor human talent development, waar ik stukje bij beetje mezelf beter leerde begrijpen. En daarnaast daag ik mijzelf dagelijks uit in mijn ontwikkeling op het gebied van sport, ondernemen, kennis en het zijn van een goede man. In de challenge wil ik jullie leren wat voor mij de handvaten zijn geweest die mij hebben geholpen richting te vinden in een wereld vol mogelijkheden.”

Toon meer

Cursus inhoud

Begin hier!

 • Focus
  00:00
 • Zet in je agenda
  00:00
 • Afvinkkalender
  00:00
 • Join de Whatsapp groep
  00:00

Want to receive push notifications for all major on-site activities?